Vragen over onze opleidingen (op maat)?

Naast doeltreffende standaardopleidingen in vele vakgebieden, bieden we ook oplossingen aan die aansluiten op de noden en wensen van je bedrijf.

Wat zijn de directe voordelen bij een opleiding op maat? 

  • Je specifieke opleidingsnood wordt aangepakt
  • Je bepaalt zelf datum, tijd en plaats
  • Tijd- en kostenbesparend
  • Ervaren trainers op maat van jouw bedrijf

Welke types (maat)opleidingen organiseren we vaak voor onze klanten? 

Dit kan gaan van opleidingen recht uit ons open aanbod (waarbij enkel de datum, tijd of zelfgekozen plaats afwijkend zijn) tot een compleet leertraject volledig aangepast en op maat van de organisatie.

Is je bedrijf ready to grow? 

Wil je als bedrijf ook die 100% flexibiliteit op opleidingsvlak? Geen probleem! Onze eXperts werken graag een succesvolle (opleidings)formule uit volledig op maat van je bedrijf...

Stel je (maat)vraag via ons contactformulier!


Onze opleidingseXperts:

Kristof Mory

Kristof Mory 
(kristof.mory@nxt-pro.be)

Met 12 jaar ervaring als opleidingsexpert is Kristof de uitgelezen persoon om een korte en krachtige training op maat van jouw onderneming te ontwikkelen. Kristof is een allrounder die van vele markten thuis is; al zijn de Office-opleidingen wel zijn stokpaardjes. Ook in de HVAC-sector is deze jongeheer thuis en helpt iedereen op weg met specifieke vragen.


Wim De Keyser

Wim De Keyser
(wim.de.keyser@nxt-pro.be)

Met zomaar eventjes 28 jaar ervaring op de teller, kan je hem gerust een oude rot in het vak noemen. Wim heeft een ruime expertise maar voelt zich als een vis in het water wanneer het om trainingen rond preventie, veiligheid en EHBO gaat. Ook de nascholingen vakbekwaamheid (code 95) zijn z'n dada. Als Wim een opleiding op maat van jouw bedrijf organiseert, mag je er zeker van zijn dat alles tot in de puntjes geregeld is.


Wim De Keyser

Monique Van Acker
(monique.van.acker@nxt-pro.be)

Na jarenlang werkzaam te zijn bij SYNTRA Midden-Vlaanderen, maakte Monique haar overstap naar NXT-PRO. Zij beschikt over een enorme bagage aan opleidingskennis. Zij vormt samen met Wim De Keyser een tweespan en houdt zich eveneens bezig met de technische opleidingen op maat. 


Sofie Stragier 
(sofie.stragier@nxt-pro.be)

Sofie StragierOnze nieuwste aanwinst, Sofie Stragier, komt uit de uitzendsector. Met deze achtergrond kan ze als geen ander de noden van de bedrijven analyseren en oplossingen aanreiken om de huidige business van de klant te verbreden. 
 


Stijn Van Belle 
(stijn.van.belle@nxt-pro.be)

Stijn Van Belle

Stijn Van Belle, actief voor zowel onze partner Mezure als NXT-PRO, richt zich voornamelijk op de Brusselse bedrijven. Hij werkte 20 jaar lang in de evenementen- en communicatiesector en organiseerde van A tot Z teambuildings, personeelsevents, productlanceringen, reclamecampagnes... voor heel wat bedrijven. Tot hij de overstap maakte. Nu organiseert hij dus enkel en alleen nog opleidingen voor bedrijven, en kan hij zich focussen op één specifiek gegeven. Op die manier kan hij nog meer streven naar absolute klantentevredenheid en kwaliteit. 'Doen wat je belooft' is dan ook Stijn zijn motto!


Onze administratieve superkrachten die elke dag het beste van zichzelf geven om het papierwerk uit jouw handen te nemen. Vragen over onze vaste programmatie, wettelijk verplichte attesten of de kmo-portefeuille? Zij helpen je met veel plezier verder.

Marlies De Meyer
Marlies De Meyer
(marlies.de.meyer@nxt-pro.be)
Kristel De Jaeck
Kristel De Jaeck
(kristel.de.jaeck@nxt-pro.be)