Partnerships

Doe beroep op de middelen en de expertise van NXT-PRO.
We gingen reeds in zee met verschillende organisaties en bedrijven. Telkens win-win samenwerkingen.

Door ons uitgebreid netwerk aan opleidingseXperten, faciliteiten op 4 campussen (nl. Gent, Aalst, Asse & Sint-Niklaas) en onze administratieve & commerciële slagkracht is NXT-PRO de uitgelezen partner voor diverse organisaties die opleidingen willen integreren in hun aanbod naar leden en/of klanten.

Enkele van onze partnerships en projecten

 1. Huurland

  Hoogwerker en Verreiker opleidingen in samenwerking met partner Huurland. Op locaties van Huurland te Eke, Brugge, Kortrijk & Zellik. Meer info: www.huurland.be.

 2. Alimento

  Alimento groepeert de sectorale diensten die onder beheer van de sociale partners worden aangeboden aan de werknemers en de werkgevers van de voedingsindustrie (PC 118 en PC 220). Leden van Alimento krijgen tussenkomst op onze opleidingen. Meer info: www.alimento.be.

 3. Bouwunie

  Bouwunie, de organisatie voor zelfstandigen en KMO's uit de bouw in Vlaanderen. Leden van de bouwunie krijgen 10% korting op het inschrijvingsgeld. Je kan ook aanspraak maken op het stelsel van winteropleidingen tijdens tijdelijke werkloosheid. Meer info: www.bouwunie.be.

 4. Cobot

  Cobot is het sectorale opleidingscentrum voor de textielindustrie. NXT-PRO Excel-opleidingen (met uitzondering van EXCEL-basis) zijn gratis voor textielwerknemers (PC 120 en 214). Meer info: www.cobot.be.

 5. Constructiv

  Constructiv, de dienstverlenende organisatie van en voor de bouwsector. Arbeiders tewerkgesteld in PC 124 hebben recht op premies voor avond- en zaterdagopleidingen. Werkgevers hebben recht op tussenkomst in de opleidingskost en een tussenkomst van € 15 per uur in de loonkost bij weekdagopleidingen. Meer info: www.constructiv.be.

 6. Liberform

  Liberform, het opleidingscentrum voor de sector van de vrije beroepen. Per opleidingsduur van 3 uur krijgt u een premie van 30 euro. Elk bedrijf kan jaarlijks aanspraak maken op een bedrag van minimum 1750 euro. Meer info: www.liberform.be.

 7. Scwitch

  Scwitch ondersteunt Socioculturele organisaties in hun zakelijk beheer. Er is een apart NXT-PRO opleidingsaanbod voor Scwitch-leden. Meer info: www.scwitch.be.