Rookgasanalyse op verwarmingsinstallaties

In deze praktijkgerichte opleiding leer je de resultaten van je meettoestel beter begrijpen

Tijdens het uitvoeren van onderhouden op verwarmingsketels (gas + vloeibare) is een rookgasanalyse met een elektronisch meettoestel een vast onderdeel.  Het juist kunnen interpreteren van deze analyse kan een grote impact hebben voor zowel klant als installateur/onderhoudstechnieker. Een correcte analyse kan de levensduur van een toestel verlengen, zorgen voor een lager verbruik en minder pannes.

Voor wie?
Voor wie?

Installateurs/onderhoudstechnici

Programma
Programma
  • Welke waarden kunnen gemeten worden met het elektronisch meettoestel
  • Interpretatie van waarden
  • Onderhoud van het toestel
  • Praktijk rookgasanalyse (gas + vloeibare brandstoffen)
Goed om weten
Goed om weten

Meebrengen: eigen meettoestel

De opleiding is erkend door Constructiv. Arbeiders tewerkgesteld in PC124 hebben recht op premies voor avond- en zaterdagopleidingen, tussenkomst in de opleidingskost, tussenkomst van € 15 per uur in de loonkost aan de werkgever en het stelsel van tijdelijke werkloosheid via winteropleiding. Meer info: www.constructiv.be.

De opleiding is erkend door Volta. Bedrijven en organisaties die vallen onder het PSC149.01 (RSZ prefix 067 of 467) hebben recht op een opleidingspremie voor iedere medewerker die deze opleiding volgt. Per medewerker bedraagt het premiebedrag maximum € 15,5/ uur. Vraag de premie online aan, ten minste drie werkdagen voor de start van de opleiding. Meer info: www.volta-org.be/nl.

Leden van Bouwunie krijgen 10% korting op het inschrijvingsgeld.

Opleidingskalender
Aalst
vr, 18/10/2019 - 09:00
Aalst
vr, 24/04/2020 - 09:00