Hernieuwing verwarmingsaudit > 100kW

Wil je het certificaat technicus verwarmingsaudit > 100kW hernieuwen? Als je slaagt voor deze bijscholing, wordt je erkenningsperiode voor 5 jaar verlengd. 

Het certificaat voor erkend technicus verwarmingsaudit > 100kW dient 5-jaarlijks hernieuwd te worden.

De opleiding kan maximaal 1 jaar voor de vervaldatum reeds gevolgd worden, de nieuwe erkenningsperiode (5 jaar) start pas na het verstrijken van de voorgaande.

Voor wie?
Voor wie?

Alle installateurs en onderhoudstechnici die hun certificaat verwarmingsaudit > 100kW wensen te hernieuwen.

Programma
Programma
  • Technologie verwarmingsaudit Pn > 100kW
  • Wetgeving
  • Software
  • Examen

100% aanwezigheid vereist

Goed om weten
Goed om weten

Verplicht mee te brengen naar de opleiding: laptop + verlengkabel, 2 recente case studies van een verwarmingsaudit > 100kW

Dossierrecht verwarmingsaudit > 100kW: € 144, te betalen bij het examen (contant of via bancontact).

De opleiding is erkend door Constructiv. Arbeiders tewerkgesteld in PC124 hebben recht op premies voor avond- en zaterdagopleidingen, tussenkomst in de opleidingskost, tussenkomst van € 15 per uur in de loonkost aan de werkgever en het stelsel van tijdelijke werkloosheid via winteropleiding. Meer info: www.constructiv.be.

De opleiding is erkend door Volta. Bedrijven en organisaties die vallen onder het PSC149.01 (RSZ prefix 067 of 467) hebben recht op een opleidingspremie voor iedere medewerker die deze opleiding volgt. Per medewerker bedraagt het premiebedrag maximum € 15,5/ uur. Vraag de premie online aan, ten minste drie werkdagen voor de start van de opleiding. Meer info: www.volta-org.be/nl.

Leden van Bouwunie krijgen 10% korting op het inschrijvingsgeld.

In het kader van uw erkenning zullen volgende persoonlijke cursistgegevens aan het Vlaams Departement Omgeving worden bezorgd: naam & voornaam, adres, rijksregisternummer, geboortedatum en –plaats, ondernemersnummer, GSM nummer, e-mailadres, opleidingsinstelling en type opleiding.

Deze opleiding is in samenwerking met SYNTRA Midden-Vlaanderen.

Opleidingskalender
Aalst
di, 10/12/2019 - 08:45