Hernieuwing onderhoud en controle stookolietanks

Wil je het certificaat technicus "onderhoud en controle stookolietanks" hernieuwen? Als je slaagt voor deze bijscholing, wordt je erkenningsperiode voor 5 jaar verlengd.

 

Het certificaat voor erkend technicus onderhoud en controle stookolietanks dient 5-jaarlijks hernieuwd te worden.

De opleiding kan max. 1 jaar voor de vervaldatum reeds gevolgd worden, de nieuwe erkenningsperiode (5 jaar) start pas na het verstrijken van de voorgaande.

Voor wie?
Voor wie?

Alle installateurs en onderhoudstechnici die hun certificaat onderhoud en controle stookolietanks wensen te hernieuwen.

Programma
Programma
  • Technologie stookolietanks
  • Wetgeving
  • Examen

100% aanwezigheid vereist

Goed om weten
Goed om weten

Verplicht mee te brengen: rekenmachine

Dossierrecht onderhoud en controle stookolietanks: € 144, te betalen bij het examen (contant of via bancontact).

De opleiding is erkend door Constructiv. Arbeiders tewerkgesteld in PC124 hebben recht op premies voor avond- en zaterdagopleidingen, tussenkomst in de opleidingskost, tussenkomst van € 15 per uur in de loonkost aan de werkgever en het stelsel van tijdelijke werkloosheid via winteropleiding. Meer info: www.constructiv.be.

De opleiding is erkend door Volta. Bedrijven en organisaties die vallen onder het PSC149.01 (RSZ prefix 067 of 467) hebben recht op een opleidingspremie voor iedere medewerker die deze opleiding volgt. Per medewerker bedraagt het premiebedrag maximum € 15,5/ uur. Vraag de premie online aan, ten minste drie werkdagen voor de start van de opleiding. Meer info: www.volta-org.be/nl.

Leden van Bouwunie krijgen 10% korting op het inschrijvingsgeld.

In het kader van uw erkenning zullen volgende persoonlijke cursistgegevens aan het Vlaams Departement Omgeving worden bezorgd: naam & voornaam, adres, rijksregisternummer, geboortedatum en –plaats, ondernemersnummer, GSM nummer, e-mailadres, opleidingsinstelling en type opleiding.

Deze opleiding is in samenwerking met SYNTRA Midden-Vlaanderen.

 
Opleidingskalender
Aalst
vr, 25/10/2019 - 08:45