What's next? E-learning!

E-learning is in deze coronatijden natuurlijk brandend actueel. Uiteraard is niet elke opleiding geschikt om online aan te bieden. Maar bij een aanzienlijk aantal opleidingen heb je hetzelfde resultaat als een klassikale cursus. En in vele andere gevallen werkt het drempelverlagend. Vaak kan je de basis online oppikken, proeven van het onderwerp. En je daarna - indien gewenst - verder bekwamen via een cursus op locatie of in het bedrijf zelf. Blended learning dus.

De katalysator: Covid-19

NXT-PRO rolde op korte tijd heel wat kwalitatieve e-learnings uit. Katalysator was natuurlijk Covid-19. OpleidingseXpert Kristof Mory: "Toen we in maart hoorden dat de fysieke lessen niet langer konden plaatsvinden wegens het coronavirus, was onze spontane reactie ‘wat nu’. Maar we vertaalden dit snel naar iets positiefs. Naar durf om uit onze comfortzone te treden."

"Samen met de docenten startten we zoveel mogelijk online trainingen en webinars op. Wekelijks worden meer opleidingen toegevoegd aan het aanbod. We zien namelijk dat dit werkt en dat er veel interesse voor is." 

Wim De Keyser van NXT-PRO getuigt: "Een mooi staaltje van samenwerking binnen ons team. Zowel docenten en zeker ook de cursisten apprecieerden enorm dat er zo snel geschakeld werd. Laten we dit zien als een mooie start van meer digitaal en/of blended leervormen in de toekomst. Want dat we hier ook na Covid resoluut op zullen blijven inzetten, is een zekerheid."

Alle online trainingen die we momenteel organiseren kan je via deze link vinden. Hou deze pagina goed in de gaten, want we zetten volop in op online trainingen...

De start: Level-Up totaalpakket

"Elke medewerker heeft andere noden, interesses en vrije momenten", verduidelijkt Stefan Ost, Blended Learning Expert van NXT-PRO. "En daar spelen we met een online opleidingsaanbod ‘Level-Up’ maximaal op in. Of het nu gaat over timemanagement, omgaan met stress, vaardigheden met Excel, het organiseren van zelfsturende teams, het correct voeren van functioneringsgesprekken, de kunst van het vergaderen,... Het zit er allemaal in. En het aanbod groeit maandelijks aan, met onderwerpen die in elke sector van pas komen."

e-learning online training

"Het aanbieden van E-learnings is een signaal naar je medewerkers.
Het zegt, we geloven in jullie en investeren in jullie toekomst."

Met dit totaalpakket kant-en-klare online trainingen inspireer én stimuleer je elke medewerker, op maat van zijn of haar eigen prioriteiten. Op zijn of haar eigen tempo, en op de tijdstippen die hij of zij zelf kiest. Het is een soort Netflix van opleidingen: wat, waar, wanneer en hoe je leert, neem jij (en je medewerkers) voortaan in eigen handen.

Benieuwd naar ons Level-Up pakket? Meer info via deze link.