Contact

 

LOCATIES

  • Campus Syntra, Wijngaardveld 9, 9300 Aalst
  • Campus Syntra, Z.5 Mollem 20, 1730 Asse
  • Campus Syntra, Autoweg-Zuid 3, 9051 Gent
  • Campus Syntra, Hogekouter 1, 9100 Sint-Niklaas
  • Campus Tour&Taxis, Havenlaan 86c bus 209, 1000 Brussel

Kristof Mory

Kristof Mory 
(kristof.mory@nxt-pro.be)

Met 10 jaar ervaring als opleidingsexpert is Kristof de uitgelezen persoon om een korte en krachtige training op maat van jouw onderneming te ontwikkelen. Kristof is een allrounder die van vele markten thuis is; al zijn de Office-opleidingen wel zijn stokpaardjes. Ook in de HVAC-sector is deze jongeheer thuis en helpt iedereen op weg met specifieke vragen.


Wim De Keyser

Wim De Keyser
(wim.de.keyser@nxt-pro.be)

Met zomaar eventjes 26 jaar ervaring op de teller, kan je hem gerust een oude rot in het vak noemen. Wim heeft een ruime expertise maar voelt zich als een vis in het water wanneer het om trainingen rond preventie, veiligheid en EHBO gaat. Ook de nascholingen vakbekwaamheid (code 95) zijn z'n dada. Als Wim een opleiding op maat van jouw bedrijf organiseert, mag je er zeker van zijn dat alles tot in de puntjes geregeld is.


Wim De Keyser

Monique Van Acker
(monique.van.acker@nxt-pro.be)

Na jarenlang werkzaam te zijn bij SYNTRA Midden-Vlaanderen, maakte Monique haar overstap naar NXT-PRO. Zij beschikt over een enorme bagage aan opleidingskennis. Zij vormt samen met Wim De Keyser een tweespan en houdt zich eveneens bezig met de technische opleidingen op maat. 


Sofie Stragier 
(sofie.stragier@nxt-pro.be)

Sofie StragierOnze nieuwste aanwinst, Sofie Stragier, komt uit de uitzendsector. Met deze achtergrond kan ze als geen ander de noden van de bedrijven analyseren en oplossingen aanreiken om de huidige business van de klant te verbreden. 
 


Onze administratieve superkrachten die elke dag het beste van zichzelf geven om het papierwerk uit jouw handen te nemen. Vragen over onze vaste programmatie, wettelijk verplichte attesten of de kmo-portefeuille? Zij helpen je met veel plezier verder.

Marlies De Meyer
Marlies De Meyer
(marlies.de.meyer@nxt-pro.be)
Kristel De Jaeck
Kristel De Jaeck
(kristel.de.jaeck@nxt-pro.be)