Contact

Kristof Mory

Kristof Mory 
(kristof.mory@nxt-pro.be)

Met 10 jaar ervaring als opleidingsexpert is Kristof de uitgelezen persoon om een korte en krachtige training op maat van jouw onderneming te ontwikkelen. Kristof is een allrounder die van vele markten thuis is; al zijn de Office- en taalopleidingen wel zijn stokpaardjes. Ook in de HVAC-sector is deze jongeheer thuis en helpt iedereen op weg met specifieke vragen. 


Wim De Keyser

Wim De Keyser
(wim.de.keyser@nxt-pro.be)

Met zomaar eventjes 26 jaar ervaring op de teller, kan je hem gerust een oude rot in het vak noemen. Wim heeft een ruime expertise maar voelt zich als een vis in het water wanneer het om trainingen rond preventie, veiligheid en EHBO gaat. Ook de nascholingen vakbekwaamheid (code 95) zijn z'n dada. Als Wim een opleiding op maat van jouw bedrijf organiseert, mag je er zeker van zijn dat alles tot in de puntjes geregeld is.


Wim De Keyser

Natalie Pinto Perez
(natalie.pinto.perez@nxt-pro.be)

De nieuwste aanwinst van het team! Een vrouwelijke invalshoek is natuurlijk onontbeerlijk. Natalie is thuis op zowel voedings- als gezondheidsvlak, maar neemt ook de leiding over de social media en managementzaken. Alle opleidingen op maat omtrent deze gebieden neemt zij voor haar rekening. 

 

Onze administratieve superkrachten die elke dag het beste van zichzelf geven om het papierwerk uit jouw handen te nemen. Vragen over onze vaste programmatie, wettelijk verplichte attesten of de kmo-portefeuille? Zij helpen je met veel plezier verder.

Marlies De Meyer
Marlies De Meyer
(marlies.de.meyer@nxt-pro.be)
Kristel De Jaeck
Kristel De Jaeck
(kristel.de.jaeck@nxt-pro.be)